Köpguide

Välj först en produkt som passar ditt ändamål. När du är inne på produkten du önskar köpa klickar du knappen "Köp". Du förflyttas nu till vår samarbetspartner där du väljer hur stor bukett du önskar köpa. Följande alternativ finns: "Mini", "Elegant" och "Lyx". Det som skiljer dom är mängden blommor och som namnet antyder har "Mini" minst antal blommor och "Lyx" har flest.

  1. 1. Leveransadress

    Nu skall du fylla i uppgifter vem som skall mottaga ditt blomsterbud. Det är viktigt att du fyller i alla de obligatoriska fälten, du ser vilka det är då de har en röd stjärna efter sig. När allt är ifyllt klickar du på "Gå vidare till Steg 2"

  2. 2. Presenter

    Här kan du kryssa för ytterligare produkter om du önskar. Det finns ett stort sortiment att välja bland som choklad, trisslotter, nallar mm. Klick dig sedan vidare till steg 3.

  3. 3. Betalningsalternativ

    Nu är det dags att välja hur du vill betala för ditt blomsterbud, välj betalsätt och fyll i dina uppgifter. För att slutföra din order klickar du sedan på "Bekräfta order". Din orderbekräftelse ser du direkt på skärmen samt du får även bekräftelsen på den mail-address du angivit vid beställningsskedet.